Rabiot spreekt op Instagram ongenoegen uit over arbitrage en Vilhena

Reacties

Juventus won dinsdagavond met 3-0 van Salernitana. Ondanks de eenvoudige zege was Adrien Rabiot na afloop niet in zijn hum. Via zijn Instagram-account liet hij weten dat de arbitrage best een rode kaart had mogen trekken voor een charge op de Fransman.

Rabiot spreekt op Instagram ongenoegen uit over arbitrage en Vilhena
© Pro Shots
Salernitana
Salernitana
0 - 3
Juventus
Juventus
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na ruim twintig minuten kwam Tonny Vilhena met een stevige tackle op de proppen. De Nederlander zette met twee benen vooruit de tackle in op Rabiot en kreeg daar een gele kaart voor van scheidsrechter Antonio Rapuano.

De Instagram-Story van Rabiot na afloop doet sterk vermoeden dat de middenvelder graag een andere kleur kaart had gezien voor deze tackle van Vilhena. Bij de beelden plaatste hij diverse animaties van een rode kaart en een emoticon met een bedenkelijk gezicht. Twintig minuten later haalde zijn coach Vilhena zelf naar de kant.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.