Italië

Lecce - Salernitana

Na zeven wedstrijden in de Serie A zonder winst heeft Salernitana eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Lecce leverde een 1-2 zege op.

Boulaye Dia opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team scoorde.

Tonny Vilhena bracht in de 20ste minuut Salernitana op 2-0, op aangeven van Dia.

In de 23ste minuut verkleinde Gabriel Tadeu Strefezza Rebelato met een assist van Giuseppe Pezzella, de marge voor Lecce. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 zege voor Lecce.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Lecce één overwinning behaald, twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren, terwijl Salernitana één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning van Salernitana met één doelpunt verschil.

Lecce staat op de vijftiende positie met 20 punten. Salernitana is de nummer 14 met 21 punten.

Op dinsdag 7 februari om 20.45 uur ontvangt Salernitana Juventus in het Stadio Arechi.