Italië

Juventus - Monza

Juventus is 0-2 verslagen in haar thuiswedstrijd tegen Monza in de Serie A-wedstrijd wedstrijd zondag.

Monza begon de wedstrijd goed en nam in de 18de minuut de leiding na een doelpunt van Patrick Ciurria, op aangeven van José Machín.

Dany Mota Carvalho bracht in de 39ste minuut Monza op 2-0, met een assist van Carlos Augusto Zopalato Neves. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Monza.

Juventus heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Monza twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft.

Op dit moment heeft Juventus 23 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Monza met 25 punten op de elfde positie staat.

Op dinsdag 7 februari om 20.45 uur speelt Juventus bij Salernitana in het U-Power Stadium.