Italië

Juventus - Atalanta

Atalanta had bij de rust een 2-1 achterstand tegen Juventus in de wedstrijd in de Serie A gehad, maar in de tweede helft kwam Atalanta goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 3-3.

Ademola Lookman opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Jérémie Boga.

Ángel Di María bracht in de 25ste minuut Juventus op gelijke hoogte.

Arkadiusz Milik bracht in de 34ste minuut de thuisploeg een voorsprong, op aangeven van Nicolò Fagioli. Direct na de rust bracht Joakim Maehle Atalanta langszij.

Zeven minuten later nam Atalanta een voorsprong toen Lookman nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Boga.

Danilo Luiz da Silva maakte in de 65ste minuut gelijk voor Juventus. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-3.

Juventus heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Atalanta twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Juventus dit seizoen.

Hans Hateboer speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en kreeg één gele kaart.

Marten de Roon (Atalanta) speelden de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Juventus op de negende plek staat met 23 punten en dat Atalanta de nummer 5 is met 35 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Juventus thuis tegen Monza, op zondag 29 januari om 15.00 uur. Atalanta speelt zaterdag 28 januari om 20.45 uur thuis tegen Sampdoria.