Italië

Atalanta - Spezia

Spezia is er ook niet in geslaagd om te winnen van Atalanta. Het duel eindigde in 2-3. Dit is voor Spezia al de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning in de Serie A. Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Emmanuel Gyasi scoorde na 18 minuten, op aangeven van Simone Bastoni. Marten de Roon bracht in de 32ste minuut Atalanta op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Davide Zappacosta Atalanta een voorsprong. Luis Muriel voerde in de 54ste minuut de score verder op voor Atalanta. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mehdi Bourabia namens Spezia met een assist van Eldor Shomurodov. Maar Spezia was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Atalanta heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Spezia twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Atalanta dit seizoen. De nederlaag was ook voor Spezia de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Marten de Roon speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en scoorde één goal. Teun Koopmeiners (Atalanta) speelden de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Atalanta op zondag 7 mei om 12.30 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Juventus. Spezia neemt het zaterdag 6 mei om 20.45 uur uit op tegen Cremonese.