Italië

Sampdoria - Spezia

Spezia heeft zaterdag in de Serie A gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen Sampdoria: 1-1. De score werd in de 23ste minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Bruno Amione, met een assist van Tommaso Augello. Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Daniele Verde gelijk voor Spezia met een assist van Simone Bastoni. Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Sampdoria. In de vijf laatste wedstrijden heeft Sampdoria één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Spezia drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Sampdoria dit seizoen. Sam Lammers werd uit de wedstrijd gewisseld in de 72e minuut voor Sampdoria. Jeroen Zoet (Spezia) speelden de hele wedstrijd. Sampdoria staat na deze wedstrijd laatste met 17 punten, terwijl Spezia de nummer 17 is met 27 punten. In de volgende wedstrijd gaat Sampdoria op zondag 30 april om 18.00 uur op bezoek bij Fiorentina. Spezia ontvangt vrijdag 28 april om 20.45 uur Monza.