Italië

Spezia - Lazio

Lazio wordt sterker en sterker in de Serie A. Ook de uitwedstrijd vrijdag tegen Spezia in het Stadio Alberto Picco werd gewonnen met 3-0. Dat betekent dat Lazio nu vier overwinningen achter elkaar geboekt heeft. Lazio nam de leiding in de 36ste minuut via Ciro Immobile. Direct na de rust vergrootte Felipe Anderson Pereira Gomes de voorsprong van Lazio. Lazio vergrootte de voorsprong verder, toen Marcos Antônio Silva Santos scoorde in de 89ste minuut. Spezia heeft voor de vierde keer achter elkaar geen overwinning behaald. In de vijf laatste wedstrijden heeft Spezia één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Lazio vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Spezia heeft 26 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Lazio met 61 punten de tweede plek inneemt. Spezia speelt op zaterdag 22 april om 20.45 uur in het Stadio Comunale Luigi Ferraris uit tegen Sampdoria. Op dezelfde dag speelt Lazio om 18.00 uur thuis tegen Torino in het Stadio Olimpico.