Italië

Torino - Atalanta

Atalanta heeft een winst geboekt in de wedstrijd tegen Torino in het Stadio Olimpico Grande Torino. Het team won zaterdag met 1-2 in de Serie A. Atalanta nam de leiding in de 34ste minuut via Zappacosta, met een assist van Giorgio Scalvini. Antonio Sanabria maakte gelijk voor Torino in de 75ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Atalanta werd gemaakt door Zapata, op aangeven van Zappacosta. In de vijf laatste wedstrijden heeft Torino één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Atalanta drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Torino dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Atalanta met één doelpunt verschil. . Perr Schuurs (Torino), Marten de Roon (Atalanta) en Teun Koopmeiners (Atalanta) speelden de hele wedstrijd. Op 3 mei om 18.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Torino en Sampdoria in het Stadio Comunale Luigi Ferraris op het programma. Die dag speelt Atalanta in eigen huis tegen Spezia in het Gewiss Stadium.