Official partner
nv
2 - 1
Expected goals1.5 - 1.8

De UEFA Europa League Semi-finals-wedstrijd tussen de thuisploeg Sevilla en de bezoekende club Juventus ging tot in de blessuretijd gelijk op, maar in de verlenging lukte het Sevilla om het verschil te maken waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot Dusan Vlahovic scoorde en zo Juventus op voorsprong bracht. Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre maakte gelijk voor Sevilla in de 71ste minuut met een assist van Erik Lamela. Het beslissende doelpunt voor Sevilla werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Lamela, met een assist van Bryan Gil. Karim Rekik werd in de 118e minuut in het veld gebracht voor Sevilla.