Italië

Juventus - Cremonese

Juventus heeft de thuiswedstrijd tegen Cremonese in de Serie A zondag met 2-0 gewonnen. Fagioli en Gleison Bremer Silva Nascimento zorgden beiden voor een doelpunt. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Fagioli scoorde, met een assist van Federico Chiesa, en zo Juventus op voorsprong bracht. Silva Nascimento diepte de voorsprong van Juventus uit in de 79ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Juventus drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Cremonese één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Empoli is maandag 22 mei om 20.45 uur in het Stadio Giovanni Zini de volgende tegenstander voor Juventus.