Italië

Cremonese - Hellas Verona

Het duel tussen Cremonese en Hellas Verona in de Serie A is zondag in een 1-1-gelijkspel geëindigd. Cremonese kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via David Okereke na 9 minuten. Een rode kaart in de 62ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Giacomo Quagliata van Cremonese. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Simone Verdi maakte gelijk voor Hellas Verona in de 75ste minuut met een assist van Giangiacomo Magnani. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Cremonese twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Hellas Verona twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Volgende tegenstander voor Hellas Verona is Internazionale. De teams spelen tegen elkaar op woensdag 3 mei om 21.00 uur in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi.