Italië

Hellas Verona - Sassuolo

Hellas Verona heeft weer eens gewonnen in de Serie A. De ploeg versloeg Sassuolo thuis met 1-2 in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Het is de eerste winst na zes nederlagen. Sassuolo nam de leiding in de 34ste minuut via Abdou Harroui, op aangeven van Domenico Berardi. Sassuolo leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. Met nog zes minuten op de klok maakte Federico Ceccherini gelijk voor Hellas Verona, met een assist van Cyril Ngonge. Het beslissende doelpunt voor Hellas Verona werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Adolfo Gaich. Hellas Verona heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Sassuolo drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Hellas Verona dit seizoen. De nederlaag was ook voor Sassuolo de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Hellas Verona staat op de achttiende plek met 22 punten. Sassuolo staat op de twaalfde plaats met 37 punten. In de volgende wedstrijd speelt Hellas Verona uit tegen Napoli, op zaterdag 15 april om 18.00 uur. Sassuolo speelt zondag 16 april om 18.00 uur thuis tegen Juventus.