Italië

Juventus - Hellas Verona

Een goal van Kean bleek genoeg voor Juventus om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona in de Serie A. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Moise Kean scoorde, op aangeven van Manuel Locatelli, en zo de 1–0 voor Juventus vastlegde, zo eindigde de wedstrijd. Hellas Verona heeft voor de zesde keer achter elkaar geen overwinning behaald. Juventus heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Hellas Verona twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Juventus dit seizoen. De nederlaag was ook voor Hellas Verona de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Juventus heeft 44 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Hellas Verona met 19 punten de achttiende plaats inneemt. De volgende wedstrijd van Juventus is op zaterdag 8 april om 20.45 uur uit tegen Lazio in het Stadio Olimpico. Hellas Verona speelt op dezelfde dag om 18.30 uur thuis tegen Sassuolo in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi.