'Dramaseizoen Pogba blijft beperkt tot 161 speelminuten'

Reacties

Paul Pogba kan zijn focus verleggen op volgend seizoen. De dertigjarige middenvelder raakte zondag in de competitiewedstrijd tegen Cremonese geblesseerd aan zijn dijbeen. Volgens Italiaanse media is de kans minimaal dat de Fransman dit seizoen nog minuten gaat maken.

'Dramaseizoen Pogba blijft beperkt tot 161 speelminuten'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
2 - 0
Cremonese
Cremonese

Pogba kent een dramatisch seizoen waarin hij wordt geplaagd door blessures. Zondagavond had juist een hele mooie avond moeten worden voor hem, omdat hij voor het eerst in ruim een jaar weer in de basis stond. Na 24 minuten moest hij echter de strijd staken. Het deed Pogba zo veel pijn dat hij in tranen het veld verliet.

Zo bestaat de kans dat de teller voor Pogba dit seizoen blijft steken op slechts 161 speelminuten. In februari maakte de middenvelder zijn rentree na een zware knieblessure. Kort daarna kreeg hij echter te maken met een nieuwe kwetsuur, waar hij weken van moest herstellen. Halverwege april keerde Pogba terug als invaller tegen Sassuolo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Er volgden nog drie invalbeurten en zondag dus de basisplaats tegen Cremonese, waar het nu dus bij lijkt te blijven voor Pogba. Volgens Italiaanse media ligt de middenvelder er twee tot drie weken uit. Juventus speelt op 4 juni de laatste competitiewedstrijd tegen Udinese, maar Pogba zal zich alvast op het nieuwe seizoen richten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.