Allegri treurt: 'We verliezen een buitengewone speler'

Reacties

Juventus-trainer Massimilliano Allegri baalt behoorlijk van de dopingschorsing van Paul Pogba. De Fransman kreeg deze week te horen dat hij voor maar liefst vier jaar geschorst is.

Allegri treurt: 'We verliezen een buitengewone speler'

'Het is zowel persoonlijk als sportief erg verdrietig', zei Allegri zaterdag op het nieuws over Pogba. 'We verliezen een buitengewone speler. Ik had het voorrecht om met hem te werken. Het is moeilijk om spelers zoals hij te vinden, een fantastische kerel.'

Pogba werd geschorst vanwege het overtreden van de dopingregels, nadat hij positief teste op testosteron, een verboden spierversterkend middel. Volgens de agenten van Pogba kwam het testosteron uit een voedingssupplement dat door een arts in de Verenigde Staten was voorgeschreven. Pogba vecht de straf bij het internationaal sporttribunaal CAS aan. 

Zaakwaarnemer Rafaela Pimenta steunde Pogba openlijk. 'Eén van mijn grootste helden', schreef ze bij een foto op Instagram. 'De persoon die nooit opgeeft, wat er ook gebeurt. Wijzer dan zijn leeftijd, zuiver van binnen. Door dik en dun.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.