Italië

AC Milan - Cremonese

Milan en Cremonese hebben woensdag de punten gedeeld in de Serie A. De wedstrijd eindigde in 1-1. Cremonese eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. Het duurde tot de 77ste minuut voordat David Okereke, op aangeven van Pablo Galdames, Cremonese op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Milan werd gemaakt door Junior Walter Messias. Cremonese moest verder met tien man nadat Charles Pickel in de 96ste minuut rood kreeg. Dit resultaat was voor Milan de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de vijf laatste wedstrijden heeft Milan één overwinning behaald en vier keer gelijkgespeeld, terwijl Cremonese twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Milan dit seizoen. Op zaterdag 6 mei om 15.00 uur ontvangt Milan Lazio in het Stadio Giovanni Zini.