Italië

Empoli - Internazionale

Na vijf wedstrijden in de Serie A zonder overwinning heeft Internazionale eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Empoli leverde een 0-3 overwinning op. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Romelu Lukaku zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Marcelo Brozovic, en Internazionale op voorsprong bracht. In de 76ste minuut deed Lukaku de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Hakan Çalhanoglu, en vergrootte de voorsprong voor Internazionale. Internazionale vond het net nog een keer, deze keer via Lautaro Martínez, met een assist van Lukaku, in de 88ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Empoli één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Internazionale één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Denzel Dumfries werd in de 69e minuut in het veld gebracht voor Internazionale. Stefan de Vrij (Internazionale) speelden de hele wedstrijd. Empoli staat nu op de vijftiende plaats met 32 punten, terwijl Internazionale op de vijfde plaats staat met 54 punten. Op zondag 30 april staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Empoli zal om 15.00 uur in het MAPEI Stadium - Città del Tricolore uit tegen Sassuolo spelen. Internazionale neemt het om 12.30 uur thuis op tegen Lazio in het Stadio Giuseppe Meazza.