Italië

Sassuolo - Empoli

Sassuolo heeft het moeilijk gehad in het duel met Empoli in het MAPEI Stadium - Città del Tricolore in de Serie A. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. Echter laat de thuisploeg zich in de tweede helft van zijn beste kant zien en wint de wedstrijd alsnog met 2-1. Sassuolo kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Nicolò Cambiaghi na 11 minuten. In de 74ste minuut werd Andrea Pinamonti van Sassuolo van het veld gestuurd met een rode kaart. Empoli leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. Met nog acht minuten te spelen maakte Domenico Berardi gelijk voor Sassuolo, op aangeven van Matheus Henrique de Souza. Maar Sassuolo had nog tijd voor een extra doelpunt. Berardi vond het net opnieuw in de 97ste minuut. Het was de vierde wedstrijd op rij voor Empoli dat er niet gewonnen werd. In de vijf laatste wedstrijden heeft Sassuolo twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Empoli één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Sassuolo dit seizoen. De nederlaag was ook voor Empoli de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Sassuolo op woensdag 3 mei om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Lazio. Empoli ontvangt donderdag 4 mei om 20.45 uur Bologna.