Italië

Spezia - AC Milan

Na acht wedstrijden in de Serie A zonder zege heeft Spezia eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Milan leverde een 0-2 winst op. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 75ste minuut voordat Przemyslaw Wisniewski Spezia op voorsprong bracht. Met nog vijf minuten op de klok voerde Salvatore Esposito de score verder op voor Spezia. Voor de wedstrijd van zaterdag was Milan al zeven duels achter elkaar ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Spezia één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Milan twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Spezia speelt de volgende wedstrijd uit tegen Lecce. De teams staan op zondag 21 mei om 12.30 uur tegenover elkaar. Milan neemt het zaterdag 20 mei om 20.45 uur thuis op tegen Sampdoria.