Europa

AC Milan - Internazionale

Internazionale heeft de overhand gekregen over Milan voor de beslisser woensdag. Het team won de eerste wedstrijd in de UEFA Champions League Semi-finals 2-0 in de uitwedstrijd en de terugwedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 16 mei. Al vroeg in de wedstrijd nam Internazionale een voorsprong, toen Edin Dzeko scoorde na 8 minuten, op aangeven van Hakan Çalhanoglu. Internazionale vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0 toen Henrikh Mkhitaryan scoorde, met een assist van Federico Dimarco, in de 11de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 zege voor Internazionale. Stefan de Vrij werd in de 71e minuut in het veld gebracht voor Internazionale. Denzel Dumfries (Internazionale) speelden de hele wedstrijd.