Italië

Hellas Verona - Internazionale

Het zag er goed uit voor Internazionale na een doelpuntrijk duel en overwinning op Hellas Verona in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi in de Serie A woensdag. Inter verzamelde zes doelpunten en de wedstrijd eindigde in 0-6. 0-1 kwam na een eigen doelpunt van Adolfo Gaich in de 31e minuut. Hakan Çalhanoglu bracht in de 36ste minuut Internazionale op 2-0, op aangeven van Marcelo Brozovic. Één minuut later passeerde Edin Dzeko de doelman en bouwde Internazionale de voorsprong uit naar 3-0. Lautaro Martínez vergrootte in de 55ste minuut de marge voor Internazionale. Zes minuten later voerde Internazionale de score verder op naar 5-0 toen Dzeko nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Francesco Acerbi. De uitploeg vond het doel nogmaals via Martínez in de 92ste minuut. Hellas Verona heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Internazionale drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Denzel Dumfries werd uit de wedstrijd gewisseld in de 65e minuut voor Internazionale. Stefan de Vrij (Internazionale) speelden de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Hellas Verona op zondag 7 mei om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Lecce. Internazionale ontvangt zaterdag 6 mei om 18.00 uur Roma.