Italië

Internazionale - Lazio

Lazio heeft in de Serie A de uitwedstrijd tegen Internazionale niet weten te winnen ondanks een 1-0-voorsprong bij rust. Inter kwam sterk terug en won met 3-1. Op het half uur nam Lazio de leiding, toen Felipe Anderson Pereira Gomes scoorde, op aangeven van Luis Alberto Romero Alconchel. Lautaro Martínez maakte gelijk voor Internazionale met een assist van Romelu Lukaku, in de 77ste minuut. Met nog nog zeven minuten te spelen scoorde Robin Gosens en kwam op voorsprong voor Internazionale, met een assist van Lukaku. Zeven minuten later bouwde Internazionale de voorsprong uit toen Martínez nog een keer de doelman passeerde. In de vijf laatste wedstrijden heeft Internazionale twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Lazio drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Denzel Dumfries werd bij de rust in het veld gebracht voor Internazionale en Stefan de Vrij werd in de 86e minuut in het veld gebracht. Internazionale speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Hellas Verona op woensdag 3 mei om 21.00 uur in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Lazio speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Sassuolo in het Stadio Olimpico.