Nog een dreun voor Milan: 'Pechvogel Bennacer lang uitgeschakeld'

Reacties

Ismaël Bennacer moet de return tegen Internazionale in de halve finale van de Champions League missen. Verschillende bronnen melden dat de 25-jarige middenvelder van AC Milan vanwege zijn knieblessure een operatie moet ondergaan.

Nog een dreun voor Milan: 'Pechvogel Bennacer lang uitgeschakeld'
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
0 - 2
Internazionale
Internazionale

Een droom viel in duigen voor Bennacer in het eerste duel met Inter in de halve finale van de Champions League. In plaats van te schitteren, droop hij in de achttiende minuut bij een 0-2 stand geblesseerd af. De Algerijn werd vervangen door Junior Messias.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de schade aan de rechterknie van de middenvelder fors is. Zowel Tutto Mercato Web als Calcio Mercato meldt dat Bennacer na zijn operatie nog enkele maanden nodig heeft voor zijn herstel. Het is voor hem een bitter einde van een seizoen waarin hij in de kwartfinale van de Champions League tegen Napoli nog schitterde als matchwinner in de thuiswedstrijd (1-0).

Milan staat volgende week voor de zware opgave om de 2-0 achterstand om te buigen in het tweeluik met de stadgenoot. Inter hoopt dan in de thuiswedstrijd de laatste stap te zetten naar Champions League-finale, waarin Real Madrid of Manchester City de tegenstander is.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.