Italië

AS Roma - Internazionale

Roma en Internazionale hebben het zaterdag in het Stadio Olimpico tegen elkaar op genomen. Inter begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen in de Serie A. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 0-2. In de 33ste minuut nam Internazionale de leiding via Federico Dimarco, met een assist van Denzel Dumfries. Romelu Lukaku vergrootte de voorsprong in de 74ste minuut met een assist van Lautaro Martínez. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Roma. Roma heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Internazionale vier overwinningen en één nederlaag heeft. Denzel Dumfries werd uit de wedstrijd gewisseld in de 60e minuut voor Internazionale en Stefan de Vrij werd in de 71e minuut in het veld gebracht. In de volgende wedstrijd speelt Roma op zondag 14 mei om 18.00 uur bij Bologna. Internazionale ontvangt zaterdag 13 mei om 20.45 uur Sassuolo.