Italië

AC Milan - Lazio

Milan heeft de thuiswedstrijd tegen Lazio in de Serie A zaterdag met 2-0 gewonnen. Bennacer en Theo Hernández zorgden beiden voor een doelpunt. De score werd na 17 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Bennacer, op aangeven van Olivier Giroud. Hernández voerde de score verder op naar 2-0 na bijna een half uur, met een assist van Mike Maignan. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Milan. Het resultaat betekent dat Milan al zeven wedstrijden op rij niet heeft verloren. In de vijf laatste wedstrijden heeft Milan twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Lazio twee overwinningen en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Milan op zaterdag 13 mei om 18.00 uur in een uitwedstrijd tegen Spezia. Lazio ontvangt vrijdag 12 mei om 20.45 uur Lecce.