Pioli stelt Milan-fans gerust na schrik om uitvallen Leão

Reacties

Stefano Pioli verwacht woensdag in de eerste wedstrijd tegen Internazionale in de halve finale van de Champions League gewoon een beroep te kunnen doen op Rafael Leão. De sterspeler van AC Milan ging zaterdag vroeg in de wedstrijd tegen Lazio (2-0) geblesseerd naar de kant.

Pioli stelt Milan-fans gerust na schrik om uitvallen Leão
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
0 - 2
Internazionale
Internazionale

De zorgelijke blik van Leão bij het verlaten van het veld na iets meer dan tien minuten leidde tot lichte paniek in San Siro. De linksbuiten greep naar zijn rechterbovenbeen, een schrikbeeld voor de Milan-aanhang, vier dagen voor het begin van het tweeluik met Inter. De hoop bij de Rossoneri is dat de 23-jarige aanvaller op tijd aan de bel heeft getrokken toen hij iets voelde in zijn dijbeen.

'Ik zag hem net en hij maakte een ontspannen indruk', zei Stefano Pioli direct na de wedstrijd. 'Spierproblemen moeten een dag na de wedstrijd worden bekeken, maar afgaande op wat hij mij verteld heeft, denk ik dat het niets serieus is. Hij zei dat hij op tijd gestopt was. We zullen zien hoe hij morgen wakker wordt, maar hij stelde ons wel al gerust', vertelde de Milan-trainer.

Beste linksback ter wereld
Pioli zag linksback Theo Hernández uitblinken bij zijn Milan, dat met 2-0 te sterk was voor Lazio en zo de achterstand op de nummer twee uit Rome verkleinde tot drie punten. De 25-jarige Fransman maakte in de 29ste minuut een geweldig doelpunt na een indrukwekkende rush vanaf eigen helft. 'Theo is een geweldige speler. Hij had na het WK wat tijd nodig om weer op gang te komen. Hij moet de ambitie hebben om de beste linksback ter wereld te worden. Met dat doel voor ogen kan hij het maximale bereiken', aldus Pioli tegenover La Gazzetta dello Sport.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.