Kjaer gaat in op confrontatie tussen Milan-spelers en ultra's na nederlaag

Reacties

AC Milan-supporters hebben de spelers van de Italiaanse grootmacht na de nederlaag tegen Spezia ter verantwoording geroepen. Simon Kjaer benadrukt dat er geen gespannen ontmoeting was met de fans van Rossoneri.

Kjaer gaat in op confrontatie tussen Milan-spelers en ultra's na nederlaag
© Paramount+
Spezia
Spezia
2 - 0
AC Milan
AC Milan

De verliespartij bij Spezia is de tweede harde dreun voor Milan in een paar dagen tijd: woensdag werd het heenduel in de halve finales van de Champions League verloren van stadgenoot Internazionale. Door het verlies bij Spezia blijft Milan in de Serie A voorlopig steken op de vijfde plaats.

'De supporters gaven aan dat ze heel teleurgesteld waren, maar ze weten ook dat er dinsdagavond nog een cruciale wedstrijd op het programma staat en dat we dan alles in de strijd gaan gooien', aldus Milan-verdediger Kjaer tegen DAZN over de return in de Champions League tegen Inter.

'Ik weet niet hoe de ontmoeting met de fans tot stand kwam, maar ik zie het als iets positiefs. Onze fans zijn altijd heel betrokken, in goede en mindere tijden. Ik snap dat de beelden van de ontmoeting mogelijk anders doen vermoeden, maar de supporters staan echt achter ons', verklaarde de Deens international.

Kjaer snapt de frustratie bij de supporters. 'Het is voor iedereen moeilijk om te begrijpen waarom we zo met onze vorm worstelen en makkelijk punten weggeven. We zijn Milan en we moeten in elke wedstrijd het initiatief nemen. We moeten deze nederlaag vergeten en weer onze hoofden leeg maken. Dat is voor nu de enige oplossing', besluit de 34-jarige verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Serie A

Stand Serie A 2022/2023

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Napoli
38
28
6
4
77-28
+49
90
2
Lazio
38
22
8
8
60-30
+30
74
3
Internazionale
38
23
3
12
71-42
+29
72
4
AC Milan
38
20
10
8
64-43
+21
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.