Engeland

Chelsea - Everton

Thuisploeg Chelsea en Everton hebben zaterdag beiden één punt overgehouden aan de wedstrijd in de Premier League: 2-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet João Félix Sequeira zich gelden toen hij scoorde en Chelsea op voorsprong bracht.

Abdoulaye Doucouré maakte in de 69ste minuut gelijk voor Everton.

Kai Havertz bracht Chelsea een voorsprong in de 76ste minuut.

De gelijkmaker voor Everton werd in de laatste minuten gemaakt door Ellis Simms, met een assist van Doucouré.

Chelsea heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Everton één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Chelsea dit seizoen.

Op dit moment heeft Chelsea 38 punten en staat op de tiende plaats, terwijl Everton met 26 punten op de vijftiende positie staat. Chelsea heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Everton.

In de volgende wedstrijd speelt Chelsea op zaterdag 1 april om 18.30 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Aston Villa. Everton speelt maandag 3 april om 21.00 uur thuis tegen Tottenham Hotspur.