Engeland

Nottingham Forest - Everton

Nottingham Forest is in de eerste helft op een 2-1 achterstand gekomen tegen Everton in de Premier League, maar in de tweede helft kwam Nottm Forest goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2.

De score werd na 10 minuten geopend door Everton via Demarai Gray.

Brennan Johnson bracht in de 19de minuut Nottingham Forest op gelijke hoogte.

Abdoulaye Doucouré bracht Everton na bijna een half uur op voorsprong, op aangeven van Michael Keane.

In de 77ste minuut deed Johnson de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Ryan Yates, en maakte gelijk voor Nottingham Forest.

Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Nottingham Forest.

Nottingham Forest heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Everton één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Nottingham Forest dit seizoen.

Nottingham Forest staat nu op de veertiende plaats met 26 punten, terwijl Everton de nummer 18 is met 22 punten. Nottingham Forest heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Everton.

In de volgende wedstrijd speelt Nottingham Forest uit tegen Tottenham Hotspur op zaterdag 11 maart om 16.00 uur in het The City Ground. Everton speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Brentford op Goodison Park.