Spanje

Athletic Bilbao - Barcelona

0 - 1
Expected goals0.9 - 0.9

Barcelona heeft de uitwedstrijd tegen Athletic Club in de Primera División zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Dias Belloli.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Raphael Dias Belloli zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Sergio Busquets, en Barcelona op voorsprong bracht.

Het was de vierde wedstrijd achter elkaar voor Athletic Club dat er niet gewonnen werd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Athletic Club één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Barcelona vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Athletic Club dit seizoen. Dit was ook de elfde overwinning van Barcelona met één doelpunt verschil.

Frenkie de Jong (Barcelona) speelde de hele wedstrijd.

Athletic Club staat na deze wedstrijd met 33 punten op de negende plek, terwijl Barcelona eerste staat met 65 punten.

De volgende speeldag speelt Athletic Club op vrijdag 17 maart om 21.00 uur in een uitwedstrijd tegen Real Valladolid. Barcelona ontvangt zondag 19 maart om 21.00 uur Real Madrid.