Clásico werpt schaduw vooruit: Pedri gespaard, vier spelers op scherp

Reacties

La Liga-koploper Barcelona maakt zondag de traditioneel lastige verplaatsing naar Athletic Bilbao. Tegen de Baskische grootmacht is het in uitwedstrijden nooit makkelijk winnen. Volledige focus zou gewenst zijn, maar de Clásico een week later werpt zijn schaduw vooruit.

Clásico werpt schaduw vooruit: Pedri gespaard, vier spelers op scherp
© Pro Shots
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Volgens AS wordt Pedri gespaard. De club zou het risico niet aandurven om de jonge middenvelder zondag voor de leeuwen te gooien. Liever wachten ze nog een week tot hij weer helemaal hersteld is van de blessure die Pedri opliep tegen Manchester United, na overleg met de medische staf van de Blaugrana. Ook Ousmane Dembélé moet de wedstrijd tegen Real Madrid laten schieten. Goed nieuws is er ook: Robert Lewandowski en Gavi zijn terug van respectievelijk een blessure en een schorsing.

Schorsingen zijn in Bilbao ook een gevaar: vier spelers van Barça zouden met een gele kaart de Clásico ook aan hun neus voorbij zien gaan. Franck Kessiè, Ferran Torres, Raphinha en Sergio Busquets moeten alle vier zorgen dat ze niet tegen een prent oplopen in San Mamés. Barça won slechts twee van de laatste zeven wedstrijden in dat stadion.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Pedri
Meer over Pedri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.