FC Volendam - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft een ongelukkige serie van vijf achtereenvolgende nederlagen in de Eredivisie beëindigd. De ommekeer waar lang naar uitgekeken was brak eindelijk aan in de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Het duel eindigde in 2-3 in het Kras Stadion.

Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Bobby Adekanye scoorde in de 23ste minuut.

Carel Eiting maakte gelijk na meer dan een half uur.

Bas Kuipers bracht Go Ahead Eagles een voorsprong in de 77ste minuut.

Vijf minuten later vergrootte Go Ahead Eagles de marge toen Kuipers nog een keer de doelman passeerde.

Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor FC Volendam werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Robert Mühren, op aangeven van Eiting.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Volendam één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles één overwinning en vier nederlagen heeft.

FC Volendam staat nu op de zestiende plaats met 4 punten, terwijl Go Ahead Eagles op de zeventiende plek staat met 3 punten.

De volgende wedstrijd voor FC Volendam is uit tegen Vitesse. De teams staan op zaterdag 17 september om 18.45 uur tegenover elkaar. Go Ahead Eagles neemt het zondag 18 september om 12.15 uur thuis op tegen FC Emmen.