FC Groningen - FC Volendam

FC Volendam had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Groningen. Groningen stond bij rust met 1-2 voor, maar Volendam kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Cyril Ngonge opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg scoorde.

Jørgen Strand Larsen bracht in de 34ste minuut Groningen op 2-0, op aangeven van Ngonge.

In de 38ste minuut verkleinde Daryl van Mieghem met een assist van Derry Murkin, de marge voor FC Volendam. Benaissa Benamar scoorde in de 68ste minuut, met een assist van Van Mieghem, dat bracht de uiteindelijke score op 2-2.

Op zondag 14 augustus speelt Groningen om 14.30 uur een uitwedstrijd tegen Ajax in het Euroborg. FC Volendam speelt op dezelfde dag om 12.15 uur thuis tegen NEC in het Kras Stadion.