Zanger wil veld van FC Volendam niet verlaten en krijgt rode kaart

Reacties
Zanger wil veld van FC Volendam niet verlaten en krijgt rode kaart
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een opvallend moment in de pauze van de wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles. Zanger Stef Ekkel, die een optreden gaf, bleef te lang op het veld staan en kreeg een rode kaart van scheidsrechter Richard Martens.

FC Volendam
FC Volendam
2 - 3
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

'Gaat hij meespelen?', vroeg analist Mario Been zich lachend af bij het zien van het lange optreden. Het viel Martens ook op dat Ekkel te lang op het veld stond en dus trok hij de rode kaart. Daar kon de volkszanger zelf ook wel om lachen. Hij bleef nog even op het veld staan, maar liep er toen toch van af.

Bij de pauze stond het 1-1 in het Kras Stadion in Volendam. Go Ahead was op voorsprong gekomen via Bobby Adekanye, waarna Carel Eiting met een fraai doelpunt voor de gelijkmaker zorgde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.