Voor zijn kans knokkende Idrissi laat zich zien in eerste oefenduel Sevilla

Reacties

Oussama Idrissi heeft zich zaterdagavond in het eerste oefenduel van Sevilla laten zien aan trainer Julen Lopetegui. De van Ajax teruggekeerde vleugelaanvaller was trefzeker tegen Coventry City (4-0).

Voor zijn kans knokkende Idrissi laat zich zien in eerste oefenduel Sevilla
© Pro Shots

Het is het volgende bewijs dat Idrissi er alles aan wil doen om Lopetegui tijdens de voorbereiding te overtuigen. Volgens Spaanse kranten maakte de Marokkaanse international intern indruk omdat hij eerder terugkwam van vakantie om te werken aan zijn conditie en zo topfit aan de start van het nieuwe seizoen te beginnen bij Sevilla, waar zijn contract nog vier jaar doorloopt.

Bij afwezigheid van Argentijns international Lucas Ocampos, die nog langer vakantie heeft wegens interlandverplichtingen, liggen er in de voorbereiding kansen voor Idrissi. Zaterdag greep hij de eerste meteen met beide handen aan. Vijf minuten na zijn entree in de tweede helft was het bij een corner al raak, later was Idrissi dicht bij zijn tweede goal.

Of het genoeg is om dit seizoen wel kans te maken op veel minuten in de selectie van de nummer vier van Spanje, zal moeten blijken. Afgelopen seizoen nam de 25-jarige Idrissi op huurbasis de wijk naar Ajax, nu is er naar verluidt de interesse van Club Brugge. Maar voorlopig gaat de voormalig aanvaller van AZ en FC Groningen voor zijn kans in Andalusië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer O. Idrissi
Meer over O. Idrissi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.