Hattrick aan assists voor Idrissi, Inter Miami stelt teleur

Reacties

Oussama Idrissi was woensdagnacht behoorlijk op dreef voor CF Pachuca. Met drie assists had de voormalig Feyenoorder een groot aandeel in een klinkende 0-5 zege op Herediano in de Concacaf Champions Cup.

Hattrick aan assists voor Idrissi, Inter Miami stelt teleur
© Pro Shots

Toch was het niet de 28-jarige Idrissi die de absolute show stal namens het Mexicaanse Pachuca. Routinier José Salomón Rondón (34), die zijn sporen in Europa verdiende bij onder meer West Bromwich Albion, Zenit Sint-Petersburg en Newcastle United, maakte tegen het Costa Ricaanse Herediano een hattrick aan doelpunten.

Inter Miami
In de halve finales hoeft Pachuca mogelijk niet te rekenen op Inter Miami, dat een teleurstellende eerste kwartfinale afwerkte. Zonder Lionel Messi, maar met Luis Suárez, Sergio Busquets en Jordi Alba, verloren de Amerikanen met 1-2 van het Mexicaanse Monterrey.

Idrissi tekende in september een tweejarig contract bij Pachuca. In de Mexicaanse competitie was hij vooralsnog goed voor drie treffers en zes assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.