Idrissi blijft zich onderscheiden in Mexico richting weerzien met Dilrosun

Reacties

Oussama Idrissi is goed op dreef in de Mexicaanse competitie. De voormalig Eredivisionist was in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw belangrijk voor Pachuca in het gewonnen thuisduel met León (3-2).

Idrissi blijft zich onderscheiden in Mexico richting weerzien met Dilrosun
© TUDN

Idrissi maakte in september vorig jaar de overstap naar Pachuca, de huidige koploper in de Mexicaanse Liga MX. De ex-vleugelspits van FC Groningen, AZ, Ajax en Feyenoord zat toen zonder werkgever na zijn vertrek bij Sevilla, waar zijn contract was afgelopen.

In het shirt van Pachuca weet Idrissi zich weer te onderscheiden: tegen León maakte de negenvoudig Marokkaans international op een voor hem kenmerkende wijze de 2-2. De aanvaller dribbelde vanaf links naar binnen en schoot met rechts in de verre hoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Idrissi was in de laatste vier competitieduels voor Pachuca goed voor twee goals en vier assists. Voor de voormalig Feyenoord-huurling staat over tien dagen het duel met Club América op het programma. Bij die club tekende onlangs Javairô Dilrosun een contract tot december 2024. Idrissi en Dilrosun stonden in 22 duels bij Feyenoord samen op het veld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.