Idrissi vindt nieuwe club en wacht avontuur in Mexico

Reacties

Oussama Idrissi heeft een nieuwe club. De vleugelaanvaller hield de afgelopen dagen zijn conditie op peil bij Feyenoord, maar staat voor een nieuw avontuur. Het Mexicaanse CF Pachuca heeft de buitenspeler gepresenteerd.

Idrissi vindt nieuwe club en wacht avontuur in Mexico
© Pro Shots

Afgelopen seizoen werd Idrissi nog landskampioen bij Feyenoord. Onder de vleugels van trainer Arne Slot kende de linksbuiten een uitstekend seizoen. De Rotterdammers wilden Idrissi dolgraag voor de club behouden, maar zover kwam het niet. De Marokkaanse international ging terug naar Sevilla, waar hij onder contract stond.

In Andalusië was er weinig toekomst voor Idrissi. Daardoor werd zijn contract vlak voor het verstrijken van de transferdeadline ontbonden. Zo kon Idrissi gaan en staan waar hij wilde. Nu volgt een avontuur in Mexico.

Pachuca wordt de zevende club in het betaalde voetbal van Idrissi. Eerder stond de aanvaller ook nog onder contract bij FC Groningen, AZ en Ajax. Ook speelde hij in de jeugdopleiding van NAC Breda.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.