Dankbare Dilrosun rondt transfer naar Mexico af

Reacties

Javairô Dilrosun heeft zijn transfer naar Club América afgerond. De 25-jarige aanvaller had nog een contract tot medio 2026 met Feyenoord, maar maakt per direct de overstap naar Mexico.

Dankbare Dilrosun rondt transfer naar Mexico af
© Pro Shots

'Ik ben vorig jaar teruggekomen naar Nederland, met het doel succesvol te zijn met Feyenoord', aldus Dilrosun op de clubwebsite. 'Dat we in het eerste seizoen al een kampioenschap hebben behaald, geeft mij een trots gevoel dat altijd zal blijven overheersen. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen en mij een gevoel van thuis heeft gegeven in Rotterdam, ben ik daar dankbaar voor. Ik wens jullie allemaal het beste.'

Dilrosun werd in de zomer van 2022 voor 4 miljoen euro overgenomen van Hertha BSC en kwam in totaal tot 55 officiële wedstrijden namens Feyenoord, waarin hij zeven keer scoorde en negen assists gaf. Eerder in zijn loopbaan kwam de enkelvoudige international ook uit voor Manchester City en Girondins Bordeaux.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. Dilrosun
Meer over J. Dilrosun
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.