Idrissi verklaart keuze voor Ajax: 'Veel voetbalvreugde'

Reacties

Oussama Idrissi kan niet wachten om voor Ajax aan de slag te gaan. De Sevilla-huurling vertelt enthousiast over zijn overstap en twijfelde niet lang toen de kans zich aandiende om naar Amsterdam te vertrekken.

Idrissi verklaart keuze voor Ajax: 'Veel voetbalvreugde'
© Pro Shots

Idrissi heeft een teleurstellende eerste seizoenshelft achter de rug. Bij Sevilla kreeg hij in de eerste maanden na zijn komst minder speeltijd dan gehoopt. De teller stond nog maar op drie optredens in La Liga. De overstap naar Ajax moet voor de voormalige smaakmaker van AZ de ommekeer in zijn seizoen betekenen.

Idrissi tegenover Ajax TV: 'Ik had er eerlijk gezegd geen rekening mee gehouden Sevilla al te verlaten, maar dan opeens komt Ajax aankloppen. En het spelplezier dat je hier gaat krijgen is van een heel hoog niveau. Daar wil ik van genieten, daar wil ik onderdeel van zijn. Als je het shirt van Ajax mag dragen en hier je wedstrijden mag spelen, dan zal je daar veel voetbalvreugde aan overhouden.'

De aanwinst speelde al met Perr Schuurs samen bij Jong Oranje en kent Noussair Mazraoui van het nationale elftal van Marokko. Met laatstgenoemde had hij zondag contact. 'Ik had niet anders verwacht dan dat Noussair heel positief was. Hij vertelde dat er een sterke ploeg was en dat er op drie fronten gestreden wordt. De trainer heeft me uitgelegd waar de club voor staat en waar het team voor staat', aldus Idrissi.

Idrissi sluit af met zijn ambities voor de komende periode: 'In de minuten die ik ga krijgen, ga ik proberen mijn steentje bij te dragen en mooie dingen te laten zien. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren en weet zeker dat er heel mooie maanden aankomen voor de Ajax-spelers en de Ajax-fans.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.