Ajax slaat toe en huurt Idrissi van Sevilla

Reacties

Oussama Idrissi verruilt Sevilla voor Ajax. De Amsterdammers huren de 24-jarige buitenspeler voor de rest van het seizoen en spelen daarmee in op het vertrek van Quincy Promes naar Spartak Moskou. Ajax heeft daarmee zijn selectie compleet voor de strijd om de landstitel, de KNVB-beker en de Europa League, waarin de ploeg het Franse Lille treft.

Ajax slaat toe en huurt Idrissi van Sevilla
© Pro Shots

Ajax' technisch directeur Marc Overmars rondde zondag de laatste details af van de komst van Idrissi. Tegelijk voerde hij onderhandelingen met Spartak Moskou, dat de laatste uren steeds verder bewoog richting de transfersom die Ajax voor Promes in gedachte heeft. Idrissi op zijn beurt krijgt in Amsterdam kans op speeltijd. Sinds zijn vertrek van AZ naar Sevilla, afgelopen zomer, voor twaalf miljoen euro, speelde hij slechts drie wedstrijden in La Liga.

De komst van Idrissi staat overigens los van Kamaldeen Sulemana. Ajax heeft de buitenspeler van Nordsjælland nog steeds in het vizier, maar een transfer lag deze window ingewikkeld. De verwachting is dat de Amsterdammers komende zomer een nieuwe poging zullen gaan ondernemen.

Spelersprofiel

O. Idrissi


Geboortedatum:
26 februari 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Bergen op Zoom
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
78 kg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.