Kroos: 'God ziet alles, waarschijnlijk heeft hij de scheidsrechter geblesseerd'

Reacties

Toni Kroos was absoluut niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos van afgelopen zondag. De Spaanse arbiter viel zondag geblesseerd uit bij Real Madrid tegen Sevilla en dat kan haast geen toeval zijn, meent de Duitser.

Kroos: 'God ziet alles, waarschijnlijk heeft hij de scheidsrechter geblesseerd'
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 0
Sevilla
Sevilla

Bij Real Madrid was er in de eerste helft veel frustratie over de wedstrijdleiding. Zo werd er een goal van Real Madrid geannuleerd door de VAR wegens een overtreding en was er nog een aantal andere momenten van consternatie. De onvrede was zo groot, dat Toni Kroos en trainer Carlo Ancelotti een gele kaart kregen voor commentaar op de arbitrage.

'En ik praat bijna nooit tegen de scheidsrechter', vertelde Kroos in de podcast Einfach mal Luppen, die hij samen met zijn broer Félix opneemt. 'Maar dit was gewoon te veel.' Kroos zelf kreeg geel voor commentaar na een vermeende overtreding op Loïc Badé. 'Wat mij zo boos maakt, is dat hij een meter van me af stond. Ik beweeg nog weg van hem en hij wil gewoon tegen me aan botsen. Er was dan ook niet veel contact, maar de scheidsrechter negeerde dat. Het klopte gewoon niet.'

Later in de wedstrijd viel scheidsrechter Escuderos uit met een kuitblessure. Hij moest worden vervangen door de vierde official. Volgens Kroos zou dat weleens karma kunnen zijn. 'God ziet alles en heeft toen waarschijnlijk zijn kuit geblesseerd', grapte Kroos.

LaLiga

Stand LaLiga 2023/2024

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
33
26
6
1
71-22
+49
84
2
Girona
33
22
5
6
69-40
+29
71
3
Barcelona
32
21
7
4
64-37
+27
70
4
Atlético Madrid
32
19
4
9
59-38
+21
61
* Actueel tot en met 27 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.