Vermoedelijke opstelling Lazio: Sarri spaart aantal basiskrachten tegen AZ

Reacties

Italiaanse media verwachten dat Lazio-trainer Maurizio Sarri een aantal belangrijke spelers aan de kant zal houden in het eerste Conference League-duel met AZ. En dan met name in het defensieve hart van de ploeg.

Vermoedelijke opstelling Lazio: Sarri spaart aantal basiskrachten tegen AZ
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 2
AZ
AZ

Centraal achterin zijn Nicolò Casale en Alessio Romagnoli in principe eerste keus, maar volgens Sky Sport Italia krijgen de twee verdedigers rust. Sarri meldde maandag tijdens zijn persconferentie dat het vanwege knieklachten twijfelachtig is of Casale kan spelen, terwijl Romagnoli ook net terug is na een spierblessure.

Vermoedelijk vormen de Spanjaarden Patric en Gila het centrum van de verdediging tegen AZ. Achter hen zal waarschijnlijk niet eerste keeper Ivan Provedel, maar zijn stand-in Luis Maximiano tussen de palen staan. In de tussenronde van de Conference League tegen CFR Cluj kreeg de Portugese doelman ook speeltijd van Sarri.

Voorin moet Lazio noodgedwongen schuiven door de blessure van Ciro Immobile. Felipe Anderson zal de clubtopscorer vervangen in een rol als valse nummer 9, geflankeerd door Pedro (ex-Barcelona en- Chelsea) en Mattia Zaccagni. Op het middenveld komt Danilo Cataldi in de ploeg voor Matías Vecino of Sergej Milinkovic-Savic.

Vermoedelijke opstelling Lazio: Maximiano; Lazzari, Gila, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic/Vecino, Cataldi, Luis Alberto; Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni.

Bekijk hier al onze video's
Meer Lazio
Meer over Lazio
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.