Honderd euro voor contractverlenging: Lazio-speler heeft touwtjes in handen

Reacties

Daichi Kamada staat voor een belangrijke en bijzondere keuze in de komende maanden. De Japanse middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Lazio, maar kan door een clausule met een opmerkelijk bedrag zelf beslissen over zijn toekomst in Rome.

Honderd euro voor contractverlenging: Lazio-speler heeft touwtjes in handen
© Pro Shots

Kamada streek aan het begin van het seizoen als transfervrije speler neer bij Lazio en tekende een contract voor één seizoen. Via transferjournalist Fabrizio Romano is uitgelekt dat Kamada de mogelijkheid heeft om langer te blijven om Rome, mits hij een bedrag betaalt om zijn contract te verlengen. Deze clausule is inmiddels bevestigd door de clubleiding.

En dus staat de 27-jarige Japanse international voor een belangrijke keuze. Voor het geld hoeft Kamada het niet te laten, want volgens bronnen is een bedrag van slechts honderd euro nodig om het huidige contract met drie jaar te verlengen tot medio 2027. De middenvelder moet voor eind mei een keuze hebben gemaakt.

Hij speelde dit seizoen 32 wedstrijden voor Lazio, waaronder zeven duels in de Champions League. Dat lijkt een mooie score, maar in al die duels maakte Kamada slechts vier keer de negentig minuten vol. De resterende duels speelde hij als invaller, of werd hij na een basisplek naar de kant gehaald.

Spelersprofiel

D. Kamada


Geboortedatum:
5 augustus 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Ehime
Nationaliteit
Japan
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Lazio
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.