Flinke meevaller voor AZ: topschutter Immobile mist eerste onderonsje

Reacties

Viervoudig Serie A-topscorer Ciro Immobile zal dinsdag niet in actie komen tegen AZ. De spits heeft een spierblessure opgelopen in het competitieduel met Napoli. Dit melden de vooraanstaande media in Italië.

Flinke meevaller voor AZ: topschutter Immobile mist eerste onderonsje
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 2
AZ
AZ

Het gemis zal zich zeker doen voelen bij Lazio. Immobile is weliswaar niet zo op schot als vorig seizoen - toen hij 27 doelpunten maakte in de Serie A - maar hij is onder trainer Maurizio Sarri eerste keuze als hij fit is. In gesprek met Wesley Hoedt bestempelde de oud-speler van AZ en Lazio Immobile al samen met Sergej Milinkovic-Savic als de speler waar het elftal omheen is gebouwd.

Dat Lazio straks een aanvaller mist in het eerste onderonsje, komt extra goed uit voor AZ. De Eredivisionist heeft immers zelf defensieve problemen. Trainer Pascal Jansen neemt slechts vijf verdedigers mee naar Rome, diverse verdedigers kampen met blessures en zijn niet inzetbaar tijdens de wedstrijd in de achtste finale van de Conference League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.