Veerman grijpt na sterk optreden als nummer 10 net naast persoonlijke prijs

Reacties

Joey Veerman werd na zijn sterke optreden tegen FC Zürich door de UEFA genonimeerd voor twee eretitels, maar de middenvelder van PSV (die uitblonk als nummer 10) heeft naast het goud gegrepen.

Veerman grijpt na sterk optreden als nummer 10 net naast persoonlijke prijs
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 0
FC Zürich
FC Zürich

PSV had donderdagavond opnieuw weinig moeite met Zürich en kwam andermaal liefst vijf keer tot scoren. Veerman was met twee doelpunten één van de grote uitblinkers in een rol als aanvallende middenvelder.

De UEFA zag de PSV'er ook uitblinken. Veerman was één van de vier kanshebbers op de eretitel Speler van de Week in de Europa League. Bovendien werd zijn tweede treffer, de 4-0, genomineerd als Doelpunt van de Week. Bij allebei deze verkiezingen is Veerman echter niet als winnaar uit de bus gekomen.

De prijs voor Speler van de Week ging naar Vítor Oliveira, voetbalnaam Vitinha. Heel verrassend was dat niet, want de aanvaller van SC Braga was donderdag goed voor een hattrick in de uitwedstrijd tegen Union Sint-Gillis. Veerman eindigde als tweede.

Het doelpunt dat Bardhi maakte in de 4-0 zege van Trabzonspor op AS Monaco werd gekozen tot Doelpunt van de Week. Bardhi scoorde met een slimme vrije trap, door de bal laag onder de opspringende muur te schieten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.