PSV op Rapport: Loepzuivere Veerman steelt de show

PSV heeft na een indrukwekkende zege in Zwitserland ook in eigen huis overtuigend afgerekend met FC Zürich. Bekijk hier de rapportcijfers die onze verslaggever Marco Timmer uitdeelde na de tweede Europa League-overwinning op rij van de Eindhovenaren (5-0).

PSV
PSV
5 - 0
FC Zürich
FC Zürich

PSV liep in de eerste helft al uit naar een 3-0 voorsprong, mede dankzij Joey Veerman. De spelmaker zorgde in de vijftiende minuut voor de 2-0 door de bal met zijn rechter feilloos in de verre hoek te plaatsen. Ook bij de 4-0 tien minuten na rust viel het op hoe rustig Veerman is bij het afwerken. Bij zijn tweede goal van de avond plaatste de 23-jarige middenvelder de bal wederom soeverein buiten het bereik van doelman Yanick Brecher in het Zürich-doel.

Ook Ibrahim Sangaré maakte indruk. De sterkhouder heerste op het middenveld en maakte met een kopbal van de 3-0. Hij krijgt na Veerman het hoogste cijfer. Invaller Anwar El Ghazi heeft na de wedstrijd van zijn eerste PSV-doelpunt een 6,5 gekregen.