Valencia in onzekerheid over geblesseerde Cillessen

Reacties

Het is nog onduidelijk wanneer Jasper Cillessen weer inzetbaar is voor Valencia. De Spaanse topclub meldt zaterdag in een persbericht dat de doelman kampt met een spierblessure in zijn rechterbovenbeen.

Valencia in onzekerheid over geblesseerde Cillessen
© Pro Shots

Vermoedelijk gaat het om een hamstringblessure, maar Valencia laat niet veel los over de kwetsuur. Cillessen ontbrak door de blessure midweeks in de Champions League-wedstrijd tegen zijn oude club Ajax. Verschillende Spaanse media schrijven dat de Oranje-international pas na de winterstop weer inzetbaar is, maar Valencia doet daar geen uitspraken over.

De club bekijkt de situatie van Cillessen naar eigen zeggen van dag tot dag. Overigens is het de vraag of de keeper zijn plek onder de lat wel terugkrijgt als hij weer fit is, want zijn vervanger Jaume Domenech deed het uitstekend tegen Ajax. Na afloop van die wedstrijd gaf trainer Alberto Celades aan dat het niet uitgesloten is dat Domenech blijft staan, ook wanneer Cillessen weer inzetbaar is.

Ook Kévin Gameiro en Maxi Gómez hebben last van een hamstringblessure. Het drietal zit niet bij de wedstrijdselectie voor de topper tegen Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Valencia
Meer over Valencia
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.