Geblesseerde Cillessen zet streep door terugkeer in Amsterdam

Reacties

Valencia moet het in de Champions League-kraker tegen Ajax doen zonder keeper Jasper Cillessen. De Nederlandse goalie moet het weerzien met zijn oude club laten schieten vanwege een blessure.

Geblesseerde Cillessen zet streep door terugkeer in Amsterdam
© Pro Shots

Cillessen is dit seizoen de vaste eerste doelman bij Valencia, maar viel afgelopen weekend uit. Daags voor het uitduel met Levante liep hij tijdens de training al een handblessure op, waarna hij in de wedstrijd zelf (een spectaculaire 2-4 winst) de strijd moest staken. Op het oog leek het te gaan om een kuitblessure, waardoor tweede keeper Jaume Domènech zijn opwachting mocht maken.

Na afloop van de wedstrijd liet Valencia-trainer Albert Celades al weten dat het voor Cillessen 'moeilijk zou worden om dinsdag te halen'. Die voorspelling is uitgekomen, want de keeper van het Nederlands elftal zit niet in de selectie voor de strijd om een plek in de achtste finale van de Champions League. De Amsterdammers hebben aan een gelijkspel genoeg, Valencia moet winnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep H UEFA Champions League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Valencia
6
3
2
1
9-7
+2
11
2
Chelsea
6
3
2
1
11-9
+2
11
3
Ajax
6
3
1
2
12-6
+6
10
4
Lille
6
0
1
5
4-14
-10
1
* Actueel tot en met 29 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.