Tillman grijpt zijn kans in concurrentiestrijd bij PSV

ADVERTORIAL – Gaat PSV de komende interlandperiode in zonder puntenverlies in de Eredivisie? Op bezoek bij Sparta kan vandaag voor de achtste keer op rij worden gewonnen sinds de competitiestart. Unibet biedt een verhoogde odd aan voor een goal van man in vorm Malik Tillman.

Tillman grijpt zijn kans in concurrentiestrijd bij PSV
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 4
PSV
PSV

Het geduld van Tillman werd op de proef gesteld vroeg in het seizoen. De van Bayern München gehuurde aanvallende middenvelder kwam in de eerste vijf Eredivisie-wedstrijden van PSV slechts één keer in actie. Op 2 september mocht hij twintig minuten voor het einde invallen uit tegen RKC. Amper een kwartier na zijn entree maakte de 21-jarige Amerikaan al zijn eerste doelpunt voor PSV.

Een hoog rendement was een van de zaken waarmee Tillman vorig seizoen opviel bij Rangers FC. In de Schotse competitie kwam het talent dat de jeugdopleiding van Bayern doorliep tot tien goals. Dat hij als aanvallende middenvelder meer een man van de goals dan van de assists is, sluit aan op een van zijn grote kwaliteiten: het bespelen van ruimtes. Vorig weekend bepaalde Tillman de stand op 3-1 in de thuiswedstrijd van PSV tegen Volendam. Hij knalde de bal toen hoog binnen na op het juiste moment de diepte te zijn ingedoken.

Tillman heeft het vertrouwen van Peter Bosz begonnen, zo bleek ook uit de basisplaats voor de huurling in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. De zesvoudig international kreeg de voorkeur boven Ismael Saibari en Guus Til en bleef ook negentig minuten staan. Bosz was een halve week eerder lyrisch over Tillman na de zege op Volendam. 'Ik vond hem waanzinnig vanavond. Zowel met als zonder bal', aldus de trainer bij ESPN, waar hij ook de verdedigende arbeid van Tillman prees. Het verdedigen ging goed samen met aanvallende impulsen. De PSV’er scoorde niet alleen, hij gaf ook een assist en kwam tot vier doelpogingen.

Denk jij dat Tillman het vertrouwen van Bosz terugbetaalt met een goal tegen Sparta? Unibet biedt onder de noemer Uniboost Uitblinker een verhoogde quotering van 4.00 aan voor een goal van de Amerikaan op Het Kasteel. Deze speciale odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker
Wedstrijd: Sparta Rotterdam - PSV
Weddenschap: Malik Tillman scoort
Odd: 4.00

Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij de Uitblinker is 25 euro. Geniet met een weddenschap met extra spanning van de mooie voetbaldag!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's